• Maandag - Vrijdag
    07u00 - 19u30

Kies voor een dakwerker die van aanpakken weet

Op zoek naar een dakwerker in de ruimte regio Bornem en Schelle? Stop met zoeken, u heeft hem gevonden! Met onze expertise zal uw dak er piekfijn uitzien. Wij leggen uw volledige dak met alle toebehoren en voorzien uiteraard de geschikte isolatie.

Totaalproject

Wij staan voor een klantvriendelijke realisatie van uw dak, van A tot Z. Wij bespreken alle mogelijkheden met u of met de projectontwikkelaar voor een vlotte samenwerking. Om goed van start te gaan, voeren wij als vakkundig dakwerker alle timmerwerken uit. Zo beschikt uw dak over een sterk skelet als basis. Na het aanbrengen van de dakbedekking staan wij garant voor een nauwkeurige afwerking met alle vormen van koper- en zinkwerken.

Platte en hellende daken

In Bornem en omstreken plaatsen wij zowel platte als hellende daken. Bij de hellende daken maken wij voornamelijk gebruik van pannen als dakbedekking. Voor de platte daken werken wij met EPDM (dakrubber). Ook voor de aanleg van groendaken kunt u bij ons terecht.

Duurzaam en energievriendelijk dak

Ons doel is dat u voor tientallen jaren van uw energievriendelijk dak kan genieten. Daarom isoleren wij hellende daken aan de buitenzijde met de PUR-platen van Isoterm. Platte daken krijgen ook al onze aandacht door het aanbrengen van een dampscherm, isolatie en onderlaag. 

Offerte dakwerken

Daken leggen of vernieuwen? Contacteer ons voor een afspraak!

Galerij